Kokkeskole På Fisketorvet
Copenhagen Cooking er Nordens mest toneangivende madfestival der afholdes mellem den 21-30 august 2015 og i år er Liva blevet inviteret til at deltage i Fisketorvets kokkeskole for børn. Hun glædede sig meget da der skulle laves wraps aka tortillas med skaldyr. For nogle børn kan det lyde lidt jikes, men Liva havde taget sin Pippi Langstrømpe attitude på og sagde: “Det har jeg ikke prøvet før, så det er jeg sikkert godt til!” Således opmuntret var vi klar til kokkeskole, på en skøn lørdag formiddag.
Alle 15 børn fik hver deres arbejdsstation og en voksen tilknyttet til hvert bord. Det fungerede super fint..
Først skulle der selvfølgelig vaskes hænder for at holde hygiejnen i top..
Der skulle laves en lille salat med spidskål og agurker..
Hvortil der også kom lidt olie og eddike..
Så skulle der snittet blomkål, løg og kogte kulerødder til en rustik hjemmelavet remoulade..
Liva smagte helt selv til med salt, pebber og gurkemeje..
Instruktion af pilning af rejer..
Liva hjalp også til med at varme alle de mange wraps på den enorme pande..
Så blev der vist hvordan man skærer filet af en rødspætte, til især drengenes store interesse..
Og samtidig blev en masse rødspættefilet’er varmet og gjort klar til “wrapping-af-wraps”..
Liva gjorde sig meget umage med at wrappe sin wrap til perfektion..
Og især hendes hjemmelavede rustikke remoulade var Liva meget stolt af, den var også mums!
Efter rødspættefilet’en kom på var det de fine rejers tur og så skulle der wrappes..
Det store øjeblik, med det svære wrapping..
SÅDAN! En super lækker og super sund wrap med fisk, rejer og salat – yummie!
Liva var meget stolt af sin wrap, selvom hun ikke var særlig sulten..
Men det var far heldigvis, og den lækre fiske/reje-wrap blev hurtigt gjort meget mindre..
Nogle der har en serviet?
“Tak for mad skat, det smagte virkelig godt!” sagde jeg til Liva mens mit skæg killede hende på kinden. Sikke en dejlig dag på Fisketorvet med Copenhagen Cookings kokkeskole for børn.
Ingen kommentarer endnu