Magiske Disneyland Paris

Jeg Fik Min Stormtrooperselfie Men..

dsc_0014Den første dag i Disneyland Paris var packed! Jeg havde sat næsen op efter en selfie med en ægte Stormtrooper og efter noget heftig Jedi-diplomati fra min kæreste, Nadias side, blev de prominente Stormtroopers informeret om hvilket stykke Rebel Scum der havde fået æren af at få taget en vaskeægte selfie med de ikoniske og notoriske hvide robotter.
dsc_0015_1Nadia bliver nemlig trukket til side af to Stormtroopers og krydsforhørt omkring hendes kendskab til en hemmelig tilstedeværelse i Disneyland..
dsc_0022Da Nadia ikke helt er med på hvad den hemmelige tilstedeværelse i Disneyland skulle være, bliver den ene af de to Stormtroopers lidt forvirret og trækker “I-guess-she’s-not-the-rebel-spy-kortet”..
dsc_0021Det får den ene af de to Stormtroopers til at bløde lidt op og kækt bliver hele “rebel-scum-situationen” vendt til en anden, mere charmerende approach..
dsc_0020Pludselig bliver Stormtrooperen helt flirtende med Nadia – og da hun med ypperste Jedi-diplomati får forklaret at det ikke er hende der skal have den eftertragtede selfie, men hendes kæreste, bliver situationen pludselig en helt anden..
mms_20170121_052504Tadaa! Jeg får min ønskede selfie, ikke bare med én, men hele TO Stormtroopers! Det er ikke bare for fedt, det er mega, mega, MEGA FEDT! Jeg tror nok lige at jeg kan takke de højere magter for at The Force var med Nadia og jeg, ellers var vi måske blevet eskorteret med til Dødsstjernen for at bliver krydsforhørt af selveste Darth Vader eller Kejseren!

Sort tøj. Lyst sind. Varmt hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Magiske Disneyland Paris